Index Vakbarát Hírportál

A Wellhello és Halott Pénz meghozták a Volt himnuszát

volthimnusz1
2015.05.20. 18:00 Módosítva: 2015.05.20. 18:48

Ha a sajtóanyag nem emelné ki, akkor is leírnám, hogy a Wellhello a jelenlegi magyar popzene legnagyobb sikere, tavaly sehol nem volt Fluor és Diaz duója, most meg koncerttermeket töltenek meg és fesztiváloznak sorban, úgy, hogy még klasszikus értelemben egy lemezük sem jelent meg, csak egy sor slágerük (Rakpart, Apuveddmeg) egymás után.

És most megjelent egy újabb szám, ami simán beleillik ebbe a sorba, a 23. Volt Fesztivál himnuszának készült Emlékszem, Sopronban (legalábbis azt hiszem, hogy az a címe), ami ugyanolyan 2010-es évekre hangszerelt szintis pop, mint az eddigiek. Annyi különbséggel, hogy ez nem teljesen az övék, ugyanis közösen írták és adják elő Halott Pénzzel, ami szintén egy olyan név, ami nem szorul sok bemutatásra Magyarországon.

A klip nagyrészt régi voltos felvételekből készült, de Pallag Péter és Derzsy András még hozzáforgatta azokat a részeket, amik úgy néznek ki, mintha Fluorék ilyen fura kisbolygón pózolnának.

A 23. Volt Fesztivált július 1-4. között tartják Sopronban, fellép a Motörhead, Fatboy Slim, David Guetta, a Bastille, a Rise Against, Slash, de a Wellhello és Halott Pénz is. Jegyeket ezen a linken lehet vásárolni.



Rovatok