Index Vakbarát Hírportál

Madonna 56 évesen is dögös lesz a színpadon

2015.08.14. 15:29

Egy új Madonna turné általában új és őrült jelmezeket jelent. Most kiderült, hogy nagyjából mire lehet számítani és kik tervezik az új ruhákat. A tervezők között szerepel Jeremy Scott (Moschino), Alessandro Michele a Guccitól, Miuccia Prada, Fausto Puglisi és Alexander Wang is. Madonna, mondta sajtósa a The Telegraph brit lapnak, követi a divatot, ezért is dolgozik a szakmában a legprofibbakkal. Puglisi már régi ismerőse,  Alessandro Michele jelenleg az egyik legfoglalkoztatottabb divattervező, Alexander Wang pedig annyira nagy rajongója az énekesnőnek, hogy legutóbbi Bitch, I'm Madonna című klipjében még szerepet is vállalt.

Bitch Im Madonna............*️#rebelheart

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

A popdíva egészen a nyolcvanas évektől kezdve odafigyel arra, mit vesz fel. Ugyan voltak melléfogásai, de inkább az jellemző rá, hogy mindig az aktuális trendet követi, és a legmenőbb divattervezők ruhájában lép színpadra. Madonna Instagramján tett közzé egy Jeremy Scott-vázlatot, amin épp egy leopárd mintás ruhában és rózsaszín dzsekiben feszít - ez lehet egyébként az új turné egyik ruhája. Az énekesnő legutóbbi klipjében is egy vagány motoros dzsekiben látható, ami szintén lehet, újra előkerül a fellépések alatt.

Madonna ruhatára a Blonde Ambition turnéja óta tartalmazza a legnagyobb divattervezők munkáit. Akkor Jean Paul Gaultier kúp formájú melltartójával tűnt ki,  azóta, pedig számos tervezővel dolgozott együtt. A 2012-es Super Bowl félidejében tartott koncertjére például a Givenchy tervezte a ruháját. Madonnának egyébiránt a mostani lesz a tizedik nagy turnéja, harminc éves pályafutása alatt.



Rovatok