Index Vakbarát Hírportál

Megint egymást hecceli Will Ferrell és a Red Hot Chili Peppers dobosa

2016.03.08. 07:08

2014-ben az amerikai tévézés egyik legjobb momentuma volt, amikor a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith és Will Ferrell dobpárbajt vívott Jimmy Fallon műsorában. A színész és a zenész köztudottan nagyon hasonlít egymásra, a dobos több koncertjén is "nem Will Ferrell vagyok" feliratú pólóban állt a közönség elé. Két évvel ezelőtt aztán végre eljött a pillanat, amire annyian vártak: egyforma ruhákban ültették őket előbb közös kanapéra, majd a dobszerkók mögé, hogy eldőljön, melyikőjük bánik jobban az ütőkkel.

A szupervicces, egymást froclizó szereplésnek köszönhetően a páros akkor 500 ezer dollárt tudott jótékony célokra felajánlani, a Rolling Stone mostani cikke alapján pedig az akkori nagy egymásra találás idén továbbfolytatódik. A híres hasonmások április 29-én, pénteken tartanak majd közös estet Los Angelesben, amelyen különböző zenekarok és humoristák szórakoztatják majd a közönséget. Az esemény hosztja Ferrell lesz, a fellépő zenészeket pedig Smith válogatta össze. Igen, a buli húzóneve a Red Hot Chili Peppers lesz majd.

 

Mindenki meg van hívva

– zárta az eseményről szóló mókás közleményét Ferrel.

A valószínűleg ismét parádésat alakító páros a bevételeket ezúttal a rákbetegeket segítő Cancer for College, valamint a zenei képzéseket támogató Silverlake Conservatory of Music számára fogja felajánlani, amit az RHCP-ben basszusgitározó Flea alapított barátjával, Keith "Tree" Barry-vel, aki a turnékon is gyakran kísérte a zenekart.

Ez pedig a híres dobpárbaj 2014 májusából:

A két tojás persze nemcsak dobolt, hanem beszélgetett is a műsorban:



Rovatok