Index Vakbarát Hírportál

Prince hozzá sem nyúlt az utolsó vacsorájához

2016.05.02. 18:52

Prince szakácsa szerint az énekes az utolsó néhány hónapban nem volt önmaga, gyakran panaszkodott gyomor- és torokfájásra, írja az Independent. Ray Roberts, aki közel három éven át főzött és sütött a zenészre, úgy vette észre, hogy a halálát megelőző időszakban Prince jóval kevesebbet evett és ivott, és szemmel láthatóan sokat fogyott is.

Roberts utoljára a halála előtti estén látta a popikont, akinek utolsó alkalommal sültpaprika-krémlevest készített kelkáposztával és tavaszi zöldségsalátával, de Prince bele sem kóstolt egyikbe sem. A séf később érintetlenül találta meg a főztjét a hűtőben.

A szakács szerint a zenész egészségesen étkezett, a könnyű leveseket és a salátákat szerette, illetve frissen facsart gyümölcsleveket és smoothie-kat ivott. Az otthonában állítólag senki sem fogyasztott húst, legfeljebb a parkolóban, ami egy íratlan, de nagyon komolyan vett szabály volt a Prince-rezidencián, Roberts legalábbis erről mesélt.

Prince 57 éves korában halt meg saját otthonában, halálának körülményeit továbbra is vizsgálják, az idegenkezűséget és az öngyilkosságot azonban már kizárták, miután a boncolás során egyikre utaló nyomot sem találtak. A múlt hét során a nyomozók vényköteles fájdalomcsillapítókat találtak Prince-nél, de egyelőre még mindig nem bizonyított, hogy ennek valóban köze lett volna a halálához.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok