Index Vakbarát Hírportál

Épségben megkerült Sinead O'Connor

tk3s 19901001 mfu z03 022
2016.05.16. 18:36 Módosítva: 2016.05.16. 18:59

Vasárnap délután óta senki nem látta Sinead O'Connor ír énekesnőt, ezért keresni kezdte a rendőrség - írta hétfőn a TMZ. Az énekesnő vasárnap délután egy körül indult kerékpározni Chicago külvárosában. Mivel sokáig nem került elő, egy ismerőse hivatalosan is bejelentette az eltűnését. A rendőrség pedig elkezdte keresni.

Végül néhány órával az eltűnésről szóló hír megjelenése után a helyi rendőrség közölte: már tudják, hol tartózkodik az énekesnő, és épségben van. A wilmette-i rendőrség szóvivője, Eric Peterson azt mondta: O'Connor biztonságban van, nem tekintik többé sem eltűnt, sem veszélyben lévő személynek. Azt ugyanakkor nem árulta el, hol találtak rá.

Tavaly az énekesnő teljesen összeomlott, és öngyilkosságot is megkísérelt. Akkor egy búcsúlevelet is kitett a Facebookra. Nem lett komolyabb baja, de azóta is orvosi kezelés alatt áll.

O'Connor nem épp kerékpáros felszerelésben indult biciklizni. Például bőrnadrágot vett fel, illetve egy pulóvert, amelyen Írország felirat szerepelt. A rendőrök korábban nem zárták ki, hogy most is öngyilkosságot kísérelt meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély számot!



Rovatok