Index Vakbarát Hírportál

Ki hiszi el, hogy ott voltál, ha nincs róla fotó?

DSC 1025
2016.06.29. 07:07

Idén is van VOLT Fesztivál, idén is lesz Instagram-pályázat az Indexen, hiszen a mottónk továbbra is az, hogy mit ér egy jó koncert, egy jó fröccs vagy egy jó villázás egy fesztiválon, ha nem készül róla kép? Olyan, mintha meg sem történt volna, akkor meg minek? Az Index idén is segít, hogy minél több ismerőshöz jusson el a hír: ott vagy a Volt Fesztiválon, és éppen nagyon jól érzed magad.

Az Indexnek szánt fesztiválképeket továbbra sem kell sehova sem küldözgetni, elég feltölteni az Instagramra, és hozzáaadni azt a hashtaget, hogy

#indexvolt.

Fontos: a tageléssel minden feltöltő elfogadja, hogy a képeit felhasználhatjuk és megoszthatjuk másokkal is az Indexen, a Facebookon, vagy akár az Instagramon. 

Továbbra is a kedvenc fesztiválpillanatot keressük a Volton: keressük a legtipikusabban felöltözött Iron Maiden rajongót, a leghülyébb pózba merevedett hajnali részeg embert vagy a legegyedibben csápoló rajongót.

#zsirabuli #veretes #VOLT #volt2015

Mefi (@mefiblogger) által közzétett fénykép,

A kérésünk továbbra is az, hogy fotózz le mindent, amit érdekesnek találsz a fesztiválon, de ne csak koncertet, bármi és minden jöhet. 

A legjobbak közül már a Volt Fesztivál alatt is szemlézünk a Stenkbe vagy az Index Facebok-oldalára, vagy Instagram-csatornánkon is megfuttatjuk a kedvenc képeinket. Sőt, a fesztivál végén az #indexvolt taggel ellátott képek közül a legjobbakat kiválogatjuk és az Indexre is kikerülnek. És még sorsolunk is a végén: Balaton Sound napijegyekkel háláljuk meg a szorgos instázók munkáját. 

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok