Index Vakbarát Hírportál

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sosem láttunk még ennyi pucér hírességet egy rakáson

2016.07.02. 00:19

Egy darabig csak a Tidalen lehetett látni, de most végre a YouTube-ra is felkerült, így a szélesebb közönséghez is eljutott, Kanye West új botrányklipje, a Famous. A tízperces videót Vincent Desiderio Sleep című festménye ihlette, és annak mintájára rengeteg meztelen híresség látható benne.

A klipben Kanye és Kim Kardashian mellett feltűnik például George W. Bush, Rihanna, Donald Trump, Taylor Swift és Bill Cosby, de felismerhető még a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour, továbbá Kardashian exe, Ray J, valamint West volt barátnője (és egyben Wiz Khalifa ex-felesége), Amber Rose. Pontosabban nem ők, hanem a könnyedén felismerhető hasonmásaik.

Nem minden szereplő kamu egyébként a klipben, volt aki saját magát alakítja benne, másokat viszont bábokkal helyettesítettek. Swift pedig nemcsak hogy feltűnik a klipben, hanem még a szövegben is megkapja a magáét: Kanye arról szövegel, hogy még most is megdönthetné őt, ő tette ugyanis híressé "a kis ribancot". Az énekesnő természetesen ki is akadt emiatt.

Rihannát viszont például nem zavarta különösebben a szereplés, Bush a sajtósán keresztül üzent, hogy nem ő szerepel a klipben, Ray J viszont duzzog, hogy az ilyenek miatt döcög a házassága. A klipet inspiráló művész pedig okkal boldog, és arról beszélt, hogy a Famous klipje tök jó példa arra, hogyan beszél a művészet a művészet nyelvén.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok