Index Vakbarát Hírportál

Videó is van a kapolcsi koncertet meztelenül megzavaró zenészről

2016.08.04. 17:17

"Ez az első alkalom, hogy valaki így kitárulkozott előttem" - kommentálja a videón az esetet a Morcheeba énekesnője.

Ahogy arról beszámoltunk, háromszor is felmászott a Skye and Ross from Morcheeba koncertje alatt a színpadra egy félmeztelen néző a Művészetek Völgyében. Harmadik alkalommal meztelenre vetkőzött, összeverekedett a biztonsági őrökkel, majd az előállítás közben elmenekült a rendőrök elől, akik elfogatási parancsot adtak ki ellene, majd két nappal később el is fogták.

A neves jazzgitáros, S. Márton akcióiból kettőről videók is készültek, amelyeket egy Christian Smith nevű felhasználó töltött fel a netre. Az első felvételen látszik, hogy Skye Edwards poénra veszi a dolgot, és még táncol is a kezét markolászó férfival.

Meztelen férfi zavarta meg Skye and Ross koncertjét a Művészetek Völgyében

A második felvételen (43 másodperctől) a férfi, amint felér a színpadra, letolja nadrágját Edwards előtt, mire a biztonsági őrök azonnal lerángatják a színpadról. A koncert folytatódik, a szám lemegy, aztán (1:04-től) az énekesnő belekezdene egy dalba: "I feel a bad moon rising" ("Úgy érzem, rossz hold kelt fel") - kezdi, majd elneveti magát. "Telihold van, vagy mi? Én nem láttam az ő két félholdját. Tényleg megmutatta a meztelen fenekét? Valaki felvette videóra? Wow! Ez az első alkalom, hogy valaki ennyire kitárulkozott előttem, ennyi év alatt" - mondja nevetve, de kicsit zavartan az énekesnő.

"Sosem láttad még egy férfi fütykösét?" - kérdezi erre a gitáros. "Rengeteg férfi fütykösét láttam, de... Jaj, nem úgy értettem" - jött zavarba végül teljesen Edwards, aztán folytatódott a koncert.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok