Index Vakbarát Hírportál

Új számot mutat be a Quimby az Aranyéletben

2016.08.09. 15:12

Jelenleg is zajlik az Aranyélet második évadának a forgatása (mi is el tudtunk menni egy napra, amikor a főszereplő Thuróczy Szabolcs egy gépkarabéllyal lövöldözött a belvárosban), és mint kiderült, az új szereplők mellett a Quimby is fel fog tűnni az HBO-sorozatban.

Ráadásul egy új dallal, aminek a címét még nem tudni, csak azt, hogy Varga Lívius írta, és a szövege kicsit rímel a sorozat cselekményére. A szám az együttes novemberben megjelenő új albumán is fog szerepelni. Erről az Indexnek korábban azt mondták, hogy "ezt a lemezt úgy terveztük elkészíteni, hogy a bennünk lévő, fortyogó és friss ötletekből elkezdtünk alkotni tavasszal, és lesz egy ugyanilyen alkotói időszak ősszel. Az ősszel készülő dalokkal már csak a lemezen fog találkozni a közönség." Most viszont kaptunk egy videót az Aranyélet forgatásáról, amiben már hallhatók részletek az új dalból is. 

A Quimby tagjai egy fellépés közben fog feltűnni a sorozatban, éppen egy koncertjük közben fog menni a cselekmény egyik jelenete. Az biztos, hogy Olasz Renátó és Anger Zsolt szerepelni fog benne, mert ők fel is bukkannak ebben a videóban, amiben tehát bele lehet hallgatni az új dalba is:

A Quimby is benne lesz az Aranyélet új évadában

Egy új számot már korábban is lehetett ismerni az albumról, ennek különlegessége, hogy Kiss Tibi ismét angolul énekel benne. Az egy kevésbé vidám dal, Kiss Tibi azt mondta róla, hogy "nekem a háborúról szól, pontosabban arról a párbeszédről, érzésekről, okokról és következményekről, amiket egy ilyen impulzív, agresszív környezet generál." 

Az Aranyélet második évada ősszel érkezik az HBO-ra, a Quimbyt pedig legközelebb a Sziget nagyszínpadán lehet majd látni szombaton 4 órakor. 

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok