Index Vakbarát Hírportál

Csepregi Éva látomásként tért vissza

2016.09.12. 14:15

Filmzeneként támadt fel a Neoton Família 1983-as slágere, a Holnap hajnalig, ami egy új magyar filmnek, a Kútnak lesz egy betétdala. A dalt Takács Zoltán Jappán hangszerelte veretősebbre, és Miki357 forgatott hozzá egy haluzós klipet, amiben feltűnik a film rendezője, Gigor Attila, producere, Pusztai Ferenc, valamint a szereplők, Trokán Nóra, Pokorny Lia, Kurta Niké és Tzafetaas Roland is. 

A klip sztorija nagyjából annyi, hogy a rendező és a producer eléggé kómásan zúznak az éjszakában, amikor megszólal a rádióban ez a dal, és az autót vezető Pusztai Ferenc "lelki" szemei előtt egyszercsak megjelenik maga Csepregi Éva, amit Gigor Attila nem nagyon tud mire vélni. Betérnek egy csehóba, ahol a film szereplőivel találkoznak, és mivel ez egy klip, feltűnnek benne a zenészek is: Csepregi Éva, Végvári Ádám és Takács Zoltán Jappán is. Íme:

A Kút egyébként szeptember 22-én kerül a magyar mozikba, Gigor Attila A nyomozó óta nem rendezett filmet, úgyhogy kíváncsian várjuk a filmet, ami egy benzinkúton játszódik, innen jön a cím. Itt reked egy kisbusznyi, nyugati munkára tartó prostituált, akik kénytelenek pár napot az alkoholista benzinkutassal és annak rég nem látott fiával tölteni. Tavaly jártunk a forgatáson is, abból a cikkből egy csomót megtudhat erről a filmről

A film egyik fontos jelenetében a Neoton Família slágere, a Holnap hajnalig is felcsendül, az új verzió zenei producere Takács Zoltán Jappán volt, az ének ahogyan az eredetiben is, Csepregi Éva és Végvári Ádám munkája. Gigor azért választotta betétdalul a Holnap hajnaligot, mert szerinte ez az a dal, ami minden generációnak jelent valamit, és valamilyen emléke mindenkinek fűződik hozzá. 

 A Kútnak nemrég jött ki az előzetese is, amiben csak úgy repülnek a bazmegek

Kút (16) előzetes

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok