Index Vakbarát Hírportál

Beyoncét bőven beérte a húga

videodiszko
2016.10.08. 08:33

5 darab klip, de azok legalább erősek. A Videódiszkó eheti kiadásában Nick Cave kemény, Grimes ugrál, Solange Knowles pedig úgy pózol, ahogy nővére sem tud.

Nick Cave & The Bad Seeds: Girl In Amber

rendezte: Andrew Dominik

Andrew Dominik (Chopper, Jesse James meggyilkolása) forgatott egy dokumentumfilmet arról, hogy Nick Cave hogyvan veszi fel új, Skeleton Tree című albumát, most a forgatásról kiadtak a Girl In Amberhöz egy felvételt. Fekete-fehér, zúgunk körbe-körbe a stúdióban és annak az épületében, hát nem egy május elseje, ahogy az új Nick Cave-lemez sem az.

Lil Uzi Vert: You Was Right

rendezte: Spike Jordan

Én nem vártam, hogy ehhez a számhoz majd egy olyan klip lesz, amiben egyszerre idézik meg a Donnie Darkót és az Alíz Csodaországbant, miközben Lil Uzi Vert teázgat a mezőn, de tessék.

Justice: Randy

rendezte: Thomas Jumin

Igen, lesz idén új Justice-album, és igen, klipek is készülnek hozzá. A Randy videójához tulajdonképpen egy installációt építettek, Thomas Jumin 25 képernyőből álló, nyolcvanas éveket fetisizáló műalkotását egyszerűen csak lefilmezték.

Grimes: Butterfly

rendezte: Grimes

Grimes egyszer csak kiadott egy rakat videót, amit a legutóbbi turnéján készített saját magának (illetve a vele turnéző HANA-nak), tulajdonképpen mindegyik egy kaptafára készült: sok lassítás, pózolás szép helyeken, színes hajak, de igazából mindegyik ugyanannyira menő.

Solange: Cranes In The Sky

rendezte: Alan Ferguson & Solange Knowles

Nem elég, hogy Beyoncé húga (akit mostantól nem fogok így hívni) kiadott a semmiből egy albumot egy héttel ezelőtt, még két remek klipet is forgatott hozzá. Akárcsak Grimes-nál, itt is nagyon hasonlít a kettő, én öntörvényűleg a Cranes In The Sky-t rakom ide, mert ez nekem ez a szebb. Mindegyikben egyébként Solange vagy egymagában, vagy más emberekkel együtt álldogál vagy táncol, furcsa, de létező helyszíneken. Jó, ez nem volt túl precíz, dehát azért vannak klipek, hogy megnézzük őket, nem pedig azért, hogy beszéljünk róluk.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok