Index Vakbarát Hírportál

Összeáll 2018-ban az ABBA

2016.10.26. 20:42

A legkorszerűbb digitális technológiával és virtuális valósággal dolgozó nagyszabású projekttel jelentkezik 2018-ban az ABBA - írja az MTI.

A svéd popegyüttes egykori tagjai szerdán jelentették be az "úttörőként" aposztrofált vállalkozást. A részletekről azonban csak jövőre fognak beszélni. 



Ami biztos, hogy a Universal Music Group zeneipari vállalattal és a Spice Girls egykori menedzserével, az American Idol című népszerű tehetségkutatót is jegyző Simon Fullerrel fognak együtt dolgozni. A legkorszerűbb digitális technológiával és virtuális valósággal dolgozó projekt lehetővé teszi egy új nemzedék számára, hogy olyan formában lássa, hallja és élje át az ABBA-élményt, amelyről korábban még csak nem is álmodtak a rajongók. 

 A Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad és Björn Ulvaeus alkotta együttes 1972-ben alakult meg Stockholmban. A csapat 1982-ben oszlott fel, azóta nem is volt hivatalos közös fellépésük.

Idén januárban, ritka alkalmak egyikeként mind a négyen részt vettek Ulvaeus Mamma Mia! című musical inspirálta stockholmi éttermének megnyitóján, amelyen visszautasították azokat a javaslatokat, hogy újra fel kellene lépniük együtt. Júniusban aztán mégis színpadra léptek együtt egy zártkörű stockholmi rendezvényen.



Rovatok