Index Vakbarát Hírportál

Pornószínész lett a szkinhedből

2016.11.16. 14:42

A PASO és Horváth Viktor rendező együttműködéséből egyszer már sikerült Magyar Klipszemle-fődíjas videót forgatni, és nagyon úgy néz ki, hogy a második felvonás legalább annyira erős lett, mint a Részeg c. videó. Bemutatjuk az Utca végén című klipet, amiben Riger János régi vágású pornószínészt alakít valahol Barcelona és Budapest partjainál. Erősen év klipje gyanús videó következik.

A videó többek között bemutatja a pornóipar árnyoldalát, az utcai castingot és a forgatással kapcsolatos nehézségeket, miközben olyan filmeket idéz meg, mint a Mélytorok vagy a Boogie Nights. A dal egy kapcsolat végéről, és az ezzel járó új élményekről szól, aminek a teljes ellentétét mutatja be a klip a szkinhedként ismert Riger fiktív pornós karrierjén keresztül, illetve rendezőként látható KRSA is, a PASO frontembere, akivel korábban csináltunk egy elég klassz DJ Shuffle-cikket is.

A dalt élőben először november 19-én adják elő, ahol a PASO vendége lesz Riger is, illetve az ismert német ska előadó, Dr. Ring-Ding is.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok