Index Vakbarát Hírportál

Magabiztosabbak már nem is lehetnének

2016.12.05. 16:22

A Luckies tavaly ilyenkor még az Ivan & The Parazol előzenekaraként lépett fel az A38 Hajón, egy évvel később pedig már a saját albumukat mutatják be ugyanitt, és immár övék a főszerep is a bulin. Magabiztosságukat jól jelzi, hogy a debütlemez címével sem vacakoltak sokat, az anyag nemes egyszerűséggel The Luckies’ First Album címmel jön ki, és a Stenken lehet először meghallgatni.

A Luckies (vagy akinek így szimpatikusabb: The Luckies) egyébként több szállal is kötődik az Ivan & The Parazolhoz: a most megjelenő lemez producere a Parazol billentyűse, Beke István (aka: Bex) volt, az anyag pedig a Parazol saját kiadójánál, Modernial Recordsnél jön ki. Az album egyébként több mint ötven perces, és a decemberi megjelenés ellenére még simán felférhet az évvégi, magyar megjelenéseket rangsoroló listákra – akár a miénkre is, majd meglátjuk. 

A csütörtöki koncertjükön a Luckies előzenekara a hasonló zenében utazó Bluebay Foxes lesz, a koncert helyszíne az A38 Hajó, a belépők pedig elővételben csak egy ezresbe kerülnek, a fellépés napján, a kapunál pedig 1300 forintba. További információk az esemény Facebook-oldalán.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok