Index Vakbarát Hírportál

Halott Pénz és a Punnany Massif népszerűsítik az egynapos pécsi megafesztivált

2016.12.09. 13:26

Januárban másodszor is megrendezik a Made In Pécs fesztivált, melynek keretében hat helyszínen 109 előadó lép majd fel Pécs belvárosában.

Először az idén rendezték meg a fesztivált, akkor még öt helyszínen 89 zenekar játszott, többnyire 20-20 perces minikoncerteket. A délelőtt 10-től este 10-ig tartó eseménysorozat láthatóan lázban tartotta az egész várost, még úgy is, hogy a nagy pécsi sztárok (Lovasiék aktuális produkciói, 30Y, Punnany Massif, Halott Pénz) kimaradtak a buliból.

A szervezők láthatóan hagyományt szeretnének teremteni abból, hogyha január első hétvégéje, akkor Pécs, mert idén is megrendezik a fesztivált, de már eggyel nagyobb léptékben: több lesz a helyszín és a fellépő, és több vendéget várnak az ország többi részéből is.

Ennek érdekében a Toldi Klubban tartottak sajtótájékoztatót a héten, melyen a legnagyobb jelenlegi pécsi sztárok (Marsalkó "Halott Pénz" Dávid, Felcser Máté a Punnany Massifból és Vida Áron a Beansből) meséltek arról, mitől olyan baromi erős a pécsi zenei hátország. Ők koncertezni nem fognak ugyan (a fesztivált kisebb helyszíneken tartják), de dj-szettel beszállnak, és könnyen lehet, hogy a következő Made In Pécsen látható néhány jövőbeni sztár a városból. Illetve bejelentenek még egy meglepetést is később.



Rovatok