Index Vakbarát Hírportál

Megtalálták a Sziget himnuszát

2017.04.13. 10:05

A Mary PopKids zenekar Love Solution című száma lett a 25. Sziget himnusza, közölték a fesztivál szervezői. A zenekar szerint a Sziget egy olyan hét, amikor el lehet hinni, hogy szép a világ, és ezt próbálták dalban elmondani.

A szervezők minden évben egy-egy ismert hazai csapat szerzeményét választják ki az adott év Sziget-himnuszának, ezzel segítve a zenekarok népszerűsítését is: a Szigetet bemutató nemzetközi és hazai kampányban is ez a dal szerepel majd.

A lehetőségnek persze a Mary PopKids is örül: „15 éves korunk óta minden évben járunk a fesztiválra, és soha nem múlt el az az izgalom, amikor első nap átsétálunk a K-hídon. A Szigeten voltunk már szerelmesek, vesztünk el bokrokban és sátrakban, mulattunk régi barátokkal és szereztünk újakat is, és rengeteget meghatározó koncertélményünk kötődik ide. Nekünk ez egy olyan hét, amikor ki lehet zárni a külvilágot, és kicsit el tudjuk hinni, hogy szép a világ. Ezt próbáltuk egy dalba csomagolni” – mondta az együttes énekes-gitárosa, Kama.

2017 nemcsak a Szigetnek, de a Mary PopKidsnek is jubileum lesz: idén játszanak 5. alkalommal a Szigeten. A Love Solution az első szám a júniusra tervezett kislemezükről.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok