Index Vakbarát Hírportál

Túl gyorsan pörögtem, és senki se látta

2017.05.30. 14:13

"Olyan hamar felnőnek!" – hatódtunk meg tavaly, amikor kijött a Stenk tavalyi dalversenyén feltűnt The Couple legelső videóklipje. A formáció nem sokkal a verseny előtt alakult, az előválogatás során pedig a nevezett, For a minute című számuk még mindössze 16 lejátszásnál tartott.

Eszes Viki és Berkó Gábor duója azonban az indexes dalverseny után sem unatkozott, bejutottak a köztévé számversenyébe, A Dalba, azaz esélyesekké vált arra, hogy kijussonak a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválra, most pedig a második klipjüket mutatják be, amit az Indexen lehet először látni.

A Couple második klipje az Esőerdő című számhoz készült, amelynek zenéjét és szövegét is Berkó Gábor szerezte. A videóklip stop motion, illetve hagyományos 2D animációs technikával készült. Az összes jelenet, amiben a zenészek láthatóak képenként, külön beállításokban lettek befotózva, és ezek álltak aztán össze mozgóképpé. A rendező Szabó Péter volt, a sztájlingért Schreiter Lilla felelt.

A zenekar június 21-én, szerdán, játszik legközelebb a CSTP fesztivál legelső napján a Várkert Bazárban. És van egy másik jó hírük is: már úton van, készül a nagylemez is.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok