Index Vakbarát Hírportál

Taylor Swift visszapakolta a cuccait a Spotifyra

2017.06.09. 13:48

Mindenki nyugodjon le a picsába: ismét lehet Bad Bloodot meg Shae It Off-ot hallgatni a Spotifyon, hiszen korunk egyik popikonja, Taylor Swift minden előzetes bejelentés nékül visszapakolta a teljes zenei katalógusát a Spotifyra, ahonnan 2014 novemberében távozott, mert úgy érezte, nem becsülik meg eléggé. Erről itt írtunk bővebben.

A vissztérés egyik oka az lehet, hogy a Spotify vállalta, hogy bizonyos anyagokat nem tesz elérhetővé a szolgáltatást ingyen igénybe vevő felhasználóknak, a másik az, hogy Swift általában novemberben ad ki új albumot, amit nyáron vezet fel kislemezekkel, a harmadik meg… Na, a harmadik a nagyon vicces, és csak remélni tudom, hogy ez is benne van dologban.

Arról van szó ugyanis, hogy Katy Perry és Taylor Swift között 2012 óta van egy hol hangosabb, hol csendesebb cicaharc, amit az váltott ki, hogy Perry állítólag megkereste Swift háttértáncosait, hogy melózzanak neki, amire Swift kurvára berágott, és a rajongóit tüzelte fel Perry ellen. A balhé öt éve tart, és a Variety szerint most abban csúcsodik ki, hogy Swift PONT egy nappal azelőtt tért vissza a Spotifyra, hogy Perry kiadta volna új albumát, hátha ezzel is ki tud vele tolni.

Mondom, adja isten, hogy igaz legyen.



Rovatok