Index Vakbarát Hírportál

A nyomasztás elől nem lehet elfutni

2017.08.17. 16:31

Új klipet készített a Hoodoo Offenders, hiszen hamarosan megjelenik második nagylemezük. A So Long című dal videoklipjét pedig először az Indexen lehet megnézni.

A klip elég szürreális, ami jól illik magához a dalhoz is. Különböző, általában erősen sminkelt alakok futnak a kamera felé, de céljukat soha nem érik el és mi sem tudjuk igazán, hogy hova tartanak, hiszen csak szemből látjuk őket. 

A látványvilágot a rendező Szabó Áron találta ki, aki korábban már olyan zenekaroknak is készített klipeket, mint a Dope Calypso, a Fran Palermo, a The Moog és a Nemjuci.

Neményi Csaba, a Hoodoo Offenders gitárosa azt mondta a dalról, hogy az embereket életük folyamán érő hatásokról szól. Elsősorban a negatívokról.

Rossz társaság, agymosás- eredményeként adott esetben olyan élethelyzetben találhatjuk magunkat, mint például a prostitúció vagy akár a terrorizmus. Egy idő után pedig a legtöbben már nem tudnak vagy nem akarnak szabadulni a helyzetükből, sőt még élvezik is.

Ez inspirálta elsősorban a dalhoz forgatott klipet is.

Hoodoo Offenders egy stoner-alternatív rockzenekar 2014-ban alakult és négy tagból (Bátor Bence, Bátor Gergő, Neményi Csaba, Olli Tooff) áll, bemutatkozó lemezükről itt írtunk. A második nagylemezük első dalát, az All of You-t, itt lehet meghallgatni.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok