Index Vakbarát Hírportál

Nemi erőszakkal vádolják Marilyn Manson basszusgitárosát

2017.10.21. 11:56

Korábbi barátnője nemi erőszakkal vádolja Marilyn Manson zenésztársát, Twiggy Ramirezt, polgári nevén Jeordie White-ot, írja a Consequence of Sound. Jessicka Addams, a Jack Off Jill énekesnője, egy nyilvános Facebook-posztban mesélt a Ramirezzel való kapcsolatáról, akivel még a kilencvenes évek elején jártak. A lány mindössze 18 éves volt, amikor összejöttek.

Addams a hosszú bejegyzésben felidéz többek között egy olyan esetet, amely során Ramirez annyira dühbe gurult amiatt, hogy meglátta a barátnőjét Nine Inch Nails frontemberével, Trent Reznorral beszélgetni, hogy később az autóban ülve, vezetés közben, a fiatal lány mellkasát ütlegelte, letépte a lány kocsijának visszapillantó tükrét, majd kihajította az ablakon.

Egy másik történet szerint, amikor Ramirez egy rövid szünetre hazatért az első közös turnéjáról Marilyn Mansonnal, a zenész megerőszakolta őt. A poszt szerint Addams ekkoriban épp kiköltözött a Ramirezzel közös lakásukból, miután összeveszett a férfival, aki a turné során hűtlen volt hozzá. A lány ezután egy Pete nevű barátjuknál húzta meg magát, ám a lakáson egy nap megjelent Ramirez, aki a nyakánál megragadva a földre nyomta a barátnőjét.

"Mondtam, hogy NE. Mondtam, hogy NE. Elég hangosan mondtam ahhoz, hogy Pete berohanjon a másik szobából, és leszedje rólam.

De megerőszakoltak. Megerőszakolt valaki olyan, akiről azt gondoltam, hogy szeretem.

Azon az éjszakán Pete ágyában aludtam, ahol álomba sírtam magam" – írja Addams, aki az esetről értesítette a kiadóját, ám azok azt javasolták, hogy inkább hallgasson, mert a Manson mögött álló gépezet könnyen tönkreteheti a zenekarát és a karrierjét.

Marilyn Manson közleményben reagált Jessicka Addams bejegyzésére. "Tudtam, hogy Jessicka és Jeordie sok évvel ezelőtt jártak, Jessickára pedig barátként tekintettem, és tekintek a mai napig. Egészen mostanáig semmit nem tudtam ezekről az állításokról, Jessicka magától értetődő gyötrelme elszomorított" – írta a sokkrocker. Twiggy Ramirez egyébként a budapesti Manson-koncerten is játszott.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok