Index Vakbarát Hírportál

Marilyn Manson nemi erőszak miatt kirúgta a basszusgitárosát

2017.10.25. 15:12

Egykori barátnője néhány napja vallotta be, hogy Twiggy Ramirez - eredeti nevén Jeordie White -, Marilyn Manson basszusgitárosa többször megverte és egyszer meg is erőszakolta. Akkor azt mondták neki: jobb, ha ezt nem hozza nyilvánosságra, mert a Manson mögött álló gépezet kikészíti.

"Ez egy szomorú nap. Úgy döntöttem, hogy megválok Twiggy Ramireztől mint a Marilyn Manson együttes tagjától. A turnén más fog beugrani helyette. Minden jót kívánok neki." Ezt írta ki Marilyn Manson a Twitterre és az Instagramra néhány nappal azután, hogy Twiggy Ramirez egykori barátnője a basszusgitáros ellen vallott.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Jessicka Addams, a Jack Off Jill énekesnője egy nyilvános Facebook-posztban mesélt a Ramirezzel való kapcsolatáról, akivel még a kilencvenes évek elején jártak. A lány mindössze 18 éves volt, amikor összejöttek.

Addams a bejegyzésben olyan eseteket idéz fel, mint amikor Ramirez annyira dühbe gurult amiatt, hogy meglátta a barátnőjét Nine Inch Nails frontemberével, Trent Reznorral beszélgetni, hogy később az autóban ülve, vezetés közben, a fiatal lány mellkasát ütlegelte, letépte a lány kocsijának visszapillantó tükrét, majd kihajította az ablakon. Egy másik történet szerint, amikor Ramirez egy rövid szünetre hazatért az első közös turnéjáról Marilyn Mansonnal, a zenész megerőszakolta őt. A poszt szerint Addams ekkoriban épp kiköltözött a Ramirezzel közös lakásukból, miután összeveszett a férfival, aki a turné során hűtlen volt hozzá. A lány ezután egy Pete nevű barátjuknál húzta meg magát, ám a lakáson egy nap megjelent Ramirez, aki a nyakánál megragadva a földre nyomta a barátnőjét, és az hiába kiabálta, hogy ne tegye, megerőszakolta őt, míg végül a szobájából előrohanó Pete le nem rángatta róla a férfit.

Addams a posztjában azt is leírta: annak idején azt mondták neki, ha előáll ezzel a történettel, a Manson mögött álló gépezet nemcsak a zenekarát teszi tönkre, de személyesen őt is, így hosszú évekig inkább csendben maradt.

Twiggy Ramirez 1993 és 2002, majd 2008 és 2017 között játszott Manson együttesében. 

Néhány nappal korábban érkezett egy másik szomorú hír is: október 23-án meghalt az együttes egyik alapító tagja, Daisy Berkowitz, azaz valódi nevé Scott Putesky. Putesky hosszú ideje küzdött a végbélrákkal.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok