Index Vakbarát Hírportál

Pitbull is jön a Fezenre

2018.04.20. 09:53

Újabb szupersztárnak nevezett szórakoztatóipari szakmunkással erősített a Fezen: jön Pitbull, bezony. Róla, illetve a nevéről, nekem mindig ez jut eszembe:

A viccet félretéve, Grammy-díjas előadóról van szó (bár ugye mióta a Jethro Tull metálkategóriában kapott Grammyt, a díj komolyságát illendő fenntartásokkal kezelni), aki annyi lemezt adott el, vagyis CD-t, hogy egy kisebb lakótelepet is fel lehetne belőlük építeni, és ugye ne felejtsük el ezt sem tőle:

Ez volt a 2014-es labdarúgó világbajnokság himnusza.

A kubai származású előadónak ez lesz az első magyarországi fellépése, ennek megfelelően nem lehaknizza, hanem rendes nagyzenekaros elő koncertet ad Székesfehérváron. Pitbull jól csengő név a popiparban,  dolgozott együtt többek között Jennifer Lopezzel, Marc Anthonyval, Chris Brownnal, Shakirával, Afrojackkel és Christina Aguilerával is. A YouTube-on eddig 10 milliárd megtekintésnél járnak a videói, közösségi médiás követőinek száma is meghaladja a 100 milliót.

A Fezenen rajta kívül fellép még a The Prodigy, a Mr. Big, a Helloween, az Enter: Shikari, Ákos, a Ministry, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi és a Quimby, de még lesznek előadók bőven, tessék figyelni a Stenket, szólunk menten, ahogy tudunk valamit.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok