Index Vakbarát Hírportál

Ungár Péter Fluor miatt keresi a Médiahatóságot

2018.04.20. 18:55

Ungár Péter LMP-politikus a Médiahatósághoz fordul miután kiderült, hogy a Petőfi Rádió egy kósza sorosozás miatt kivette a rotációból a Wellhello dalait. A 24-en megjelent LMP-közlemény szerint a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnak teljeskörűen ki kell vizsgálnia az esetet, és amennyiben szükséges, a megfelelő eljárásokat lefolytatni a Petőfi Rádióval szemben.

Pár nappal ezelőtt nagy derültséget okozott, hogy Fluor Tomi a Petőfi TV élő adásában poénből bekiabálta, hogy Soros, majd később a Facebook-oldalán kért elnézést a műsor készítőitől, amiért kimondta annak az embernek a nevét, akivel kapcsolatban az elmúlt négy évben milliárdokat költött a kormány az adófizetők pénzéből, hogy az is tudja, kiről van szó, aki még sosem hallott róla.

Azóta kiderült, hogy a felvétel másnapjától Fluor zenekarának, a Wellhellónak eltűntek a dalai a közpénzből fenntartott Petőfi Rádióból, ami azért is furcsa, mert egészen addig napi 4-8 alkalommal játszották a Wellhello számait. Úgy tudjuk, hogy Fluort kéthetes büntetéssel sújtották, vagyis két hétre kivették a dalait a rotációból, illetve egy korábban felvett műsort sem adtak le, amelyben éppen a Wellhello egyik új dalát mutatták be.

Az MTVA továbbra sem válaszol a sajtó megkereséseire az üggyel kapcsolatban.



Rovatok