Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkosságra utal Avicii családjának újabb közleménye

2018.04.26. 19:00

Három nappal a hétfői közleménye után újabb üzenettel jelentkezett a múlt héten elhunyt Tim Bergling családja. A csütörtökön közzétett szöveg a svéd lemezlovas és producer küzdelmeiről szól, és több olyan állítás is szerepel benne, amely arra utal, hogy a zenész önként vetett véget az életének.

Avicii szóvivője egyelőre nem erősítette meg a dj öngyilkosságát, a Variety svédül beszélő forrása szerint azonban a családi közlemény eredeti, svéd nyelvű változata az angol nyelvűnél is egyértelműbben utal arra, hogy a 28 éves Bergling önszántából dobta el az életét.

A hozzátartozók közleménye szerint Bergling egy fáradhatatlanul maximalista, keményen dolgozó, törékeny művészlélek volt, akit különösen foglalkoztattak a létezés nagy kérdései. A szöveg azt állítja, mindennapjai során extrém stressz nehezedett rá, és azért hagyta abba a turnézást, mert újra meg akarta találni az egyensúlyt az életben, hogy folytathassa a zenélést.

Nem folytathatta így tovább, meg akarta találni a lelki békéjét. Tim nem illett abba az üzleti gépezetbe, amelyben végül találta magát. Egy érzékeny srác volt, aki imádta a rajongóit, de kerülte a rivaldafényt

– írta a Bergling család, amely az előző közleményében háláját fejezte ki, amiért nyugodtan gyászolhatnak, azt kérték, hogy ez maradjon így a későbbiekben is.

A zenészt április 20-án, pénteken, találták holtan hotelszobájában Omán fővárosában, Maszkatban. Az ománi rendőrség az idegenkezűséget már korábban kizárta, azt közölték, hogy mivel nem merült fel bűneset gyanúja, ezért nem indítanak bűnügyi eljárást.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok