Index Vakbarát Hírportál

Egészséges erotikával tér vissza Christina Aguilera

videodiszko
2018.05.05. 08:16

Okosan szexire vette a figurát Christina Aguilera a legújabb albumát beharangozó Accelerate videójában, öt év után visszatért az Alice In Chains, Céline Dion Deadpoolt küldi el a búsba, Diplo, Sia és Labrinth pedig LSD név alatt állt össze. Megint a heti kliptermésből válogattunk a Videódiszkóban.

LSD: Genius

rendezte: Ben Jones

Ezek aztán szépen összeálltak: Diplo, Sia és Labrinth a nem túl eredeti LSD név alatt egyesítették erőiket, legelső közös számukat pedig csütörtökön egy rajzfilmes videóval együtt lőtték ki az internetbe. "Csak egy zseni szerethet egy olyan nőt, amilyen ő" – szól a dal egyik sora, aztán a dalszövegben előkerül Einstein, Newton, Galilei és Stephen Hawking neve is. Mivel a név kötelez, a bemutatkozó szám pszichedelikus klipet kapott, amelyben több más zseni is felbukkan, és amelynek látványáért Gabriel Alcala felelt, a rendező pedig Ben Jones volt.

Céline Dion & Deadpool: Ashes

Hamarosan mozikba kerül a Deadpool második része, és már azt is tudni, hogy a 12 számos filmzenealbumon két új szám is szerepel: az egyik Diplo, French Montana és Lil Pump közös dala, a Welcome to the Party, a másik pedig Celine Dion Ashes című száma, ami a héten videót is kapott, méghozzá Ryan Reynoldsszal, aki Deadpoolként tűnik fel, és hozza a formáját zavarba ejtően. A két főszereplő közti párbeszéd a videó végén viszont tényleg vicces.

Frankie Cosmos: Apathy

rendezte: Tom Scharpling

Aki 2016 szeptemberében megcsípte a Frankie Cosmos-koncertet az A38 kiállítóterében, valószínűleg egy életre a szívébe zárta Greta Kline zenekarát. A színészcsemete – aki Kevin Kline és Phoebe Cates lánya – akkor a Next Thing című albummal járt nálunk, március végén azonban kihozta annak folytatását, a Vesselt, amiről ezúttal a kedvenc dalom, az Apathy kapott klipet. A jópofa videóban Kleinékra nagyon megorrol egy szintén Frankie Cosmos nevű metálzenekar, és jól fel is keresik a konkurenciát, hogy lerendezzék, melyik csapat használhatja a továbbiakban a nevet – nos, lehet tippelni.

Alice In Chains: The One You Know

Öt év után új számmal jelentkezett az Alice In Chains: a zenekarnak 2013 májusában jelent meg utoljára lemeze The Devil Put Dinosaurs Here címmel, idén azonban érkezik az egyelőre cím nélküli folytatás, amelyet pénteken egy The One You Know című szerzeménnyel vezettek fel. Klip is készült hozzá, kár, hogy ilyen sokat mutatják benne a zenekart.

Christina Aguilera ft. Ty Dolla $ign & 2 Chainz: Accelerate

rendezte: Zooey Grossman

A 2012-es Lotus óta nem adott ki egyetlen nagylemezt sem Christina Aguilera, a 37 éves énekesnő azonban hat évvel a legutóbbi albuma után hamarosan megtöri a csendet. A Liberation című anyag június 15-én érkezik, és már azt is tudni, hogy Kanye West két számban is producerként működik közre. Ezek egyike az Accelerate című trekk, amelyben Ty Dolla Sign és 2 Chainz is szerepel. Az album első single-jéhez Zoey Grossman divatfotós rendezett erotikusan jócskán túlfűtött klipet, leragasztott mellbimbókkal meg hasonlókkal, a végeredmény pedig úgy lett iszonyatosan hot, hogy közben egy cseppet sem közönséges. Ja, és az albumon szerepel majd egy duett is Demi Lovatóval.

Nicki Minaj a héten két videóval is jelentkezett: az egyik a Chun-Li, a másik pedig a Barbie Tingz című számhoz készült, de ezekről csak a hír kedvéért emlékezem meg.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok