Index Vakbarát Hírportál

Késsel, kötéllel és maszkokkal jelent meg egy férfi Taylor Swift lakásánál

2018.05.17. 09:32

Taylor Swiftnek távoltartási végzést ítélt meg a bíróság egy férfi ellen, aki még áprilisban jelent meg kaliforniai otthonánál úgy, hogy az autójában volt egy kés, kötél, több maszk és lőszerek is - derítette ki a The Wrap rendőrségi iratok alapján.

A 38 éves coloradói férfi április 14-én jelent meg Swift otthonánál, amit egy biztonsági őr jelentett a rendőrségnek. A rendőrségi jegyzőkönyvben az szerepel, a férfi vallomása szerint "Épp keresztülment egy váláson, és utoljára akkor érzett boldogságot, amikor Taylor Swift előző lemezét, a Bad Reputationt hallgatta".

A férfi azért vezetett el Kaliforniáig, mert Swift otthonát akarta meglátogatni, és egy bárt, ahol tudomása szerint az énekesnő Delicate című klipjét forgatták. A házban "egy fotót akart készíteni, és remélte, hogy szelfizhet egyet az énekesnővel, és esetleg egy ölelést is kap".

A férfit zaklatás és illetéktelen behatolás vádjával tartóztatták be, de azóta már elengedték. A most megítélt távoltartási végzés miatt június 6-áig , a következő meghallgatásának napjáig nem mehet Swift vagy az otthonának 500 yardos (457 méteres) körzetébe.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok