Index Vakbarát Hírportál

Megerőszakolhatott és herpesszel fertőzhetett meg egy nőt R. Kelly

2018.05.22. 13:58

R. Kellyt, a 90-es évek popzenéjének egyik meghatározó alakját eddig is sokan vádolták szexuális zaklatással és pedofíliával, de konkrét feljelentés még csak most történt az ügyben. Tavaly nyáron foglaltuk össze az Indexen azt, hogy énekesről több nő vallotta azt, hogy egy szexuális ragadozó, aki fiatal lányokat cserkész be, majd teljesen átveszi az életük felett az irányítást, az énekes ügyében mégsem történt eddig semmilyen jogi lépés. Állítólag a dologról Kelly kiadója, a Sony is tudott, mégsem tett semmit ellene. A Spotify nemrég eltávolította az előadó dalait a lejátszási listákból.

A Variety azonban most azt írja, hogy hétfőn egy nő feljelentette a bíróságon az énekest és azzal vádolja, hogy szexuálisan hosszú időn át zaklatta őt, fogva tartotta, megbüntette, amikor nem elégítette ki szexuálisan, és herpeszvírussal fertőzte meg. Faith Rodgers a New Yorki-i bíróságnak beadott feljelentésében azt írja, közel egy évig volt kapcsolatban Kelly-vel, akik ez idő alatt végi bántalmazta fizikailag és lelkileg is.

A húszéves Rodgers azt állítja egy koncerten ismerkedett meg az énekessel, akivel számot cseréltek. Később elrepült hozzá New York-ba. Az első randevújuk után azt mondta, ő még nem áll készen a szexuális kapcsolatra, de ezt R. Kelly figyelmem kívül hagyta ezt és fájdalmas, erőszakos szexre kényszerítette, és később is sok alkalommal belegyezése nélkül létesített vele szexuális kapcsolatot. A nő azt mondja, csak később szerzett tudomást arról, hogy az énekesnek herpeszes vírusfertőzése van.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok