Index Vakbarát Hírportál

Bérczesi Robi most még egyedül gitározik Bánkon

2018.06.11. 17:17

Alig egy hónap múlva indul a Bánkitó fesztivál, aminek a kampánya most lép az utolsó szakaszba. A szervezők négy magyar banda tagjait vitték el a még teljesen üres tóra és ott forgattak velük egy akusztikus, egysnittes videót. Ezek közül az első a Stenken lehet megnézni, főszereplője Bérczesi Róbert, a Hiperkarma frontembere. 

A videó elkészítéséről azt mondta Lukács Áron, a fesztivál egyik szervezője a Stenknek, hogy 3-4 órán keresztül tartott, míg a helyszínen kitalálták és elpróbálták a pontos koncepciót. Ez idő alatt Bérczesi legalább tízszer megkerülte a tavat és előadta a Hiperkarma teljes történetét, ami a helyszínen dolgozó építőmunkások figyelmét is lekötötte, akik így legalább a flexelést is abbahagyták.

Idén a Bánkitó témája 2028 lesz, mivel a jövőről és a jövő magyar társadalmáról fog szólni. A fellépőket illetően a nagyobb külföldi nevek között van az Iceage, az Acid Arab, a Suuns és Cindy Lee is. 

A szervezők a jegyekkel kapcsolatban azt mondták, hogy nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, ugyanis a várakozásaik szerint idén is teltházas lesz a Bánkitó. 

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok