Index Vakbarát Hírportál

Budapesten lép fel Ricky Martin

2018.06.12. 11:22

Alig tettük túl magunkat a hétfői híren, miszerint jövő februárban Budapesten lép fel a jelenkor egyik legismertebb női előadója, Nicki Minaj, ráadásul közösen a kor egyik legjobb rapperével, Future-rel, máris kiderült, hogy Ricky Martin is koncertezik nálunk. Ő mondjuk nem éppen a jelenkor legnagyobb sztárja, inkább a 2000 körüli időszaké, de a magyarok valószínűleg nagyobb számban rohamozzák meg az Arénát miatta, mint Minaj miatt. 

Ricky Martin korán kezdte a szakmát: már kilencévesen szerepelt reklámokban, majd tizenkét évesen a Menudo fiúbanda tagjaként kezdett énekelni. Azóta 70 milliónál is több lemezt adott el, több tucat platinalemezzel büszkélkedhet, számos Grammy-, Latin Grammy-, American Music-, World Music-, Billboard Music-, és MTV Music Video Award tulajdonosa. Legnagyobb slágerei a kétezres években születtek, a Livin' la Vida Loca, a Maria és a She bangs.

Újabban filmes karriert is épít, szerepelt többek között a Gianni Versace divattervező meggyilkolásáról szóló American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace című sorozatban. Ricky Martin szeptember 4-én lép majd fel a Papp László Budapest Sportarénában, jegyeket június 13-tól lehet venni a koncertre.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok