Index Vakbarát Hírportál

Mindent hátrahagy és új életet kezd

2018.06.22. 14:32

Belau az első videóklipjével, az Island of Promise-szal alaposan felkavarta a magyar klipes állóvizet: nekünk az egyik legolvasottabb cikkünket hozta a pucérlányos klip, nekik pedig egy különdíjat a Magyar Klipszemlén. Most itt az új szám, a Breth, az új klipet ismét a Stenken lehet először megnézni. 

"Igyekszünk a közönséget egy képzeletbeli utazásra invitálni a dalainkkal, koncertjeinkkel, nálunk központi téma/hangulat az elvágyódás." - írja nekünk az új dalról a zenekar.

Az új, Breath című dalban ezúttal a Leyya nevű osztrák formációból ismert Sophie Lindinger működik közre, akivel először Texasban találkoztak személyesen, pont azon a napon, amikor a dal elnyerte végleges formáját.

Íme a klip: 

A videót az Island of Promise-hoz hasonlóan a Damokos Attila és Nagy Marcell páros alkotta. "Egy felszabadító utazást igyekszik megfogalmazni vizuálisan, a főszereplője hátrahagy mindent a múltjából, és az utazása során teljesen új életet kezd."

A második lemez előreláthatólag 2019 tavaszán jelenik meg, egy különleges utazást zenésítenek meg a karibi térségében. A nyáron a zenekar fellép a komolyabb hazai fesztiválokon, valamint héttovábbi ország fesztiválján, ősszel pedig Európai turnéját folytatja, legközelebb Budapesten a Múzeumok Éjszakáján lépnek fel

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok