Index Vakbarát Hírportál

Curtis: Mindenkinek megvan a maga drogja

2018.08.23. 10:46 Módosítva: 2018.08.23. 15:46

Curtis egy Facebook-posztban kommentálta a szegedi SZIN fesztiválon szerda este történteket. Mint arról beszámoltunk, Majka az esti koncertjének első száma után bejelentette: nem dolgozik többet együtt Curtisszel, társának drogproblémáira hivatkozva vet véget a több éve tartó közös munkának. A koncerten Majka azt is elmondta, hogy a szegedi fellépést is majdnem lefújták, de végül másképp döntött.

Pár órával később Majka hosszú Facebook-posztban fejtette ki, hogy zenésztársának drogproblémája évek óta negatívan befolyásolta együttműködésüket, többször okozott gondot, mivel Curtis már nem tudta hozni azt a színvonalú zenei munkát, amit régebben.

Azt is írja, öt éve szép szóval és nem szép szóval is próbálta jó útra téríteni Curtist, de nem sikerült, és eljött az a pont, ahol ezt feladja.

Erre a posztra reagált ma Curtis, aki szintén a közösségi oldalon szólalt meg, azt írva: „A hír igaz! Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok, jönnek az új dalok ugyan úgy" Hozzáteszi még, hogy szerinte mindenkinek megvan a maga drogja, és kéri a sajtót, hogy ne keressék, mert nem fog nyilatkozni.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok