Index Vakbarát Hírportál

Nicki Minaj és Cardi B úgy összebalhéztak, hogy az utóbbinak púp nőtt a fején

2018.09.08. 17:12


A rapper Cardi B megsérült, miután a New York-i Fashion Week partiján összeszólalkozott Nicki Minaj-zsal, majd majdnem verekedéssé is fajult a dolog, írja a USA Today.

Névtelen forrásokra hivatkozva annyi derült ki, hogy állítólag Minaj éppen valakivel beszélgetett, amikor Cardi B megpróbált nekimenni, de Minaj biztonsági őreinek sikerült őt lefogni. Állítólag Cardi B egy cipővel is megdobta őt. A neten több videó is terjed az esetről, az egyiken az látszik, hogy Cardi B elindul nagy lendülettel egy irányba, de a lefogják, a másikon pedig annyi, hogy éppen kisérik ki az eseményről.



Cardi B-ről fotók is készültek arról, hogy mezítláb, a fején egy púppal távozik a partiból.

Cardi B és Nicki Minaj elég nagy fasírtban vannak azóta, hogy az előbbi a Bodak Yellow című számával, és az idei Invasion Of Privacy című albumával hirtelen az első számú mainstream női rapper lett. Cardi B Instagramon beszélt az esetről - Minaj-t nem említette -, de annyit mondott, hogy azért lódult meg, mert valaki az anyaságáról mondott valami becsmérlőt. Cardi B-t nemrég szülte meg a Migos-tag Offsettel közös gyereküket.

Nicki Minaj a tervek szerint 2019 februárjában Budapestre is jön koncertezni.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok