Index Vakbarát Hírportál

Michael Bublé mégsem vonul vissza

2018.10.18. 11:12

Mégsem vonul vissza Michael Bublé, bár pár nappal ezelőtt még erről volt szó. Az énekes a Daily Mailnek adott interjúban nyilatkozta, hogy most megjelenő lemeze lesz az utolsó, amit kiad, mert visszavonul. A hosszú interjúban az énekes kifejtette a döntése hátterét, főleg az elmúlt két évről beszélt, amit kisfia betegsége határozott meg. Bublé Noah nevű fiánál 2016-ban diagnosztizáltak rákot, az énekes elmondása szerint ez új megvilágításba helyezett mindent, a munkáját is.

Csakhogy most azt mondja, a Daily Mail rosszul értelmezte a szavait, egyáltalán nem akar visszavonulni. "Nem megyek sehova" - nyilatkozta egy rádióinterjúban. Sajtósa pedig hozzátette, hogy egyáltalán nem szerepelt az énekes tervei között a visszavonulás.

A főleg dzsesszfeldolgozásairól ismert kanadai énekes  már a 2003-ban megjelent első albumával betört a toplistákra, ahonnan azóta sem nagyon lehet kirobbantani. Legnagyobb sikereit a 2005-ös It's Time című anyaggal, valamint a 2007-es Call Me Irresponsible cíművel aratta, 2009-es, Crazy Love lemeze 3 nap alatt az amerikai lista első helyén kezdett, és persze volt karácsonyi albuma is. A most megjelenő, Love című lemeze lesz a tizedik. 

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok