Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt Pásztor Anna zaklatója

2018.10.30. 09:36

"Megígérem neki, ha kiszabadulok, akkor sem keresem soha többé" – üzente a börtönből Pásztor Annának az a férfi, aki a nyáron egy késsel a cipőjében próbált meg az Anna & the Barbies énekesnőjének közelébe férkőzni a zenekar Budapest Parkban adott koncertjén.

A dunaszerdahelyi férfival a Blikk készített interjút, amiben az elvakult rajongó azt állítja, hogy nem akarta bántani az énekesnőt, és a kést sem azért csempészte be a koncertre, hogy kárt tegyen bárkiben. Sőt, azt a klasszikus érvelést is elővette, hogy ő nem zaklató, csupán szerelmes.

Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, s úgy tudok enni, hogy az ételt pici darabokra vágom. Sosem tudnék kárt tenni Annában, hiszen szeretem. Még most is... A szerelem nem múlik csak úgy el.

A férfi a mesteri érvelés után arról is beszélt, hogy Pásztor Anna a nyolc hónapnyi zaklatás alatt egyszer sem adott neki egyértelmű elutasító választ. "Egyszer sem írta, hogy hagyjam békén, vagy hogy nincs esélyem. Csak végül egyszer a nyáron. Akkor döntöttem el, hogy elmegyek a koncertjére, és utána vége. Elfogadom, hogy nem leszünk egy pár. Megígérem neki, ha kiszabadulok, akkor sem keresem soha többé" – mondta.

A zaklató azt is elárulta: nem fellebbezett a letartóztatás ellen. "Ha bűn az, hogy piszkáltam, zaklattam Annát, akkor vállalom a következményeket, és leülöm, amit kell. Bár már voltam házas, szeretnék újra megnősülni, gyerekeket, családot akarok. Ha Annával nem lehet, akkor majd mással" – tette hozzá a férfi, aki állítása szerint szinte azonnal belezúgott az énekesnőbe, amikor először hallotta énekelni.

Azt gondolom, én vagyok a másik fele, mellettem lehetne igazán boldog. Én a nőt látom benne, a lelket, aki nem boldog úgy, ahogyan él.

– nyilatkozta magabiztosan Pásztor Anna zaklatója, akit már egy igazságügyi elmeszakértő is megvizsgált. "Bolond vagyok, de ez így jó nekem, sosem akartam unalmas, átlagos lenni. Nem tudom pontosan, mit állapított meg az orvos, de nem is érdekel. Nem akarom kihúzni magam a büntetés alól" – mondta.

Pásztor Anna sosem volt nyitott az üzenetekre

Pásztor Anna mindeközben leginkább a párjától félti a dunaszerdahelyi férfit. "A helyében nem szívesen futnék össze a férjemmel" – mondta a lapnak. Az énekesnő most arra kéri, a férfi hozzátartozóit, családtagjait és barátait, hogy foglalkozzanak vele. Hozzátette: ha most leáll, minden rendben lesz, de ha folytatja a gengszterkedést, ők is bekeményítenek.

"Határozottan és egyértelműen mondhatom, sosem voltam nyitott az üzeneteire. Eleinte csak azért válaszoltam neki, mert nem akartam megbántani, de amint tolakodó és agresszív lett, én is és a párom is megmondtuk neki: álljon le. Majd miután ezt nem tette meg, sőt, éjjelente hívogatott is, letiltottuk. Több profilról is próbálkozott, de egyértelműen elutasítottuk" – mondta.

Mint korábban kiderült, a zaklató a második sorból, érvényes belépőjeggyel, élvezte az Anna & the Barbies augusztusi, Budapest Parkban adott koncertjét. A férfit a zenekar fellépése alatt, a koncert első felében, fogták el a biztonságiak, egy sokszorosított fénykép alapján.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?



Rovatok