Index Vakbarát Hírportál

Már szabadon is engedték a nemi erőszak gyanúja miatt letartóztatott Chris Brown-t

2019.01.23. 06:41

Kedd este már szabadon is engedték Chris Brown amerikai rappert, akit hétfőn két másik emberrel együtt vettek őrizetbe, méghozzá nemi erőszak gyanújával.

A Brownt és haverjait feljelentő nő elmondása szerint a múlt szerdán találkozott Brownnal és barátaival egy párizsi klubban, onnan mentek a város központjában lévő Mandarin Oriental Hotelbe, ahol az erőszak történt.

A párizsi ügyészségnek két napja volt arra, hogy döntsön az elengedéséről vagy vádiratot nyújtson be ellene. Az ügyészség vádat nem emelt, de közleménye szerint folytatja a nyomozást.

Az énekes ügyvédje viszont azt közölte, hogy védence be fogja perelni a vádaskodó nőt rágalmazás miatt.

Az énekes több alkalommal is összeütközésbe került az igazságszolgáltatással azóta, hogy 2009-ben beismerte, súlyosan bántalmazta akkori barátnőjét, Rihannát. Öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre és 180 napos közmunkára ítélték, a próbaidő 2015-ben járt le. Brownt azóta többször is őrizetbe vették, egyszer egy férfire támadt 2014-ben, másszor Las Vegas-ban vádolták azzal, hogy megvert egy nőt, tavaly pedig egy koncert után tartóztatták le.

(MTI)



Rovatok