Index Vakbarát Hírportál

CNN: James Brownt meggyilkolhatták

2019.02.06. 13:21

Óriási - és meglehetősen különös - cikkben ment utána a CNN annak, hogy 2006-ban James Brown talán nem véletlenül halt meg, hanem meggyilkolták. Közel egy tucat közeli hozzátartozó és ismerős állítja, hogy a soulzene királyát és feleségét előre eltervezve ölték meg.

A hivatalos verzió szerint James Brown karácsony napján hunyt el betegségben, azonban a halálát megállapító orvos szerint az állapota javult, nem pedig romlott, mielőtt meghalt volna. Ráadásul az egyik nővér valamiféle szer nyomait találta az infúziós csőben, ami arra utalhat, hogy valaki valamit befecskendezett az énekesnek.

Több megszólaló Brown halálának újranyomozását kéri, köztük a negyedik feleség, a menedzser és Brown hat örökösének egyike. Az énekes lánya és a veje, akik mára meghaltak, ugyanezt szerették volna. Az új bizonyítékokat összeszedő, megszállottnak tűnő Jacquelyn Hollander cirkuszi énekesnő még azt is állítja, hogy Brown harmadik felesége, Adrienne korábban arra panaszkodott, hogy azért kellett visszavonnia a feljelentését a közismerten agresszív, nőverő énekessel szemben, mert Brown verőembereket küldött rá, akik megfenyegették. Végül mégis feljelentette az énekest, azonban az ügynek nem lett következménye, mert Adrienne Brown 1996-ban meghalt, a hivatalos indoklás szerint a plasztikai műtétje után túladagolta a nyugtatóit.

Hollander azt is elárulta a CNN újságírójának, hogy James Brown megerőszakolta őt, majd megfenyegette, hogy megöli, ha bárkinek el meri árulni a történetet. A nő állítása szerint az évek során összesen hét személlyel figyeltette őt az azóta elhunyt énekes.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok