Index Vakbarát Hírportál

Nyomoznak egy rendőrfőnök ellen, aki állítólag le akarta lövetni 50 Centet

2019.02.18. 09:58

Eljárás alá helyezték azt a rendőrfőnököt, aki a vád szerint kiadta a parancsot, hogy azonnal lőjék le 50 Cent rappert, ahogy meglátják. A New York-i Daily News robbantotta a hírt, miszerint Emanuel Gonzalez rendőrfőnök tavaly június 7-én azt adta parancsba a beosztottjainak, hogy azonnal lőjenek, ha meglátják a rappert azon a Bronxban tartott bokszmeccsen, ahová vendégként várták.

Az esetről a rapper is csak a sajtóból értesült, majd hamar posztolt róla Twitteren. A bejegyzésben 50 Cent a hatalmával visszaélő, mocskos zsarunak írja le Gonzalezt, akivel kapcsolatban szerinte az a legszomorúbb, hogy még mindig nála lehet a jelvénye és a szolgálati fegyvere. Hozzátette, hogy jogi válaszlépéseket tervez.

A hírek szerint a rendőrfőnök megpróbálta elviccelni a parancsot, azonban többen panaszt tettek ellene a központban. A vizsgálat alatt kiderült, hogy Gonzalez és 50 Cent korábban már szóváltásba keveredett egymással, sőt a 30 éve aktív rendőrfőnök súlyosbított zaklatással kapcsolatos panasszal élt, amiért szerinte a rapper az Instagramon megfenyegette őt. Gonzalez neve egy brooklyni klubrazziánál került elő, amire a rapper annyit írt szlengben, hogy „elő a fegyverekkel”, mire több rajongója is zaklatni kezdte a férfit. 50 Cent később törölte az említett bejegyzést.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok