Index Vakbarát Hírportál

Tizenévesekkel hármasozott volna R. Kelly

2019.02.22. 15:30

Két újabb nő vádolja szexuális bűncselekményekkel R. Kellyt, a nők fogva tartásával és bántalmazásával vádolt énekest, akit nemrég még a saját lánya is szörnyetegnek nevezett.

Guardian híre szerint a most 40 éves Latresa Scaff és a 39 éves Rochelle Washington még tinédzserként kötött ki R. Kelly hotelszobájában, az énekes egyik baltimore-i fellépése után.

A két nő egy manhatteni sajtótájékoztatón, az ügyvédjük jelenlétében beszélt a zenész lakosztályában töltött órákról csütörtökön. Mint elmondták, 15, illetve 16 évesek voltak, amikor részt vettek R. Kelly és LL Cool J egyik közös buliján, ahonnan egy afterpartira mentek tovább, ahol marihuánával és alkohollal kínálták őket.

R. Kelly ezután a hoteljébe invitálta őket, a lányok a lakosztályában várták az énekest, ahol Kelly sleppjéből egy férfi azt mondta nekik, hogy mielőtt a házigazda a szobába lépne, hajtsák fel a ruháikat. Az énekes már kirakott pénisszel lépett a terembe, ahol aztán benyúlt az akkor 16 éves Scaff ruhája alá, és fogdosni kezdte őt.

Kelly ezután hármasozni akart a lányokkal, Washington azonban inkább a fürdőszobába távozott. Mikor Scaff kettesben maradt Kellyvel, az énekes felszólította, hogy orálisan kényeztesse. A lány a kérésnek eleget tett, majd később közösültek is, Scaff azonban azt állítja, hogy az elfogyasztott marihuána és alkohol mennyisége miatt nem volt arra alkalmas állapotban, hogy az együttlétbe beleegyezzen.

Miután elhagyták a hotelt, Scaff és Washington soha többé nem találkozott az énekessel, utóbbi azonban csütörtökön azt mondta: "Nem tudom kiverni a fejemből, amit láttam, és ami történt. Most, gyermekeket nevelő anyaként, úgy érzem, kihasználtak, amikor tizenéves voltam."

R. Kelly-t először egy videófelvétel alapján vádolták meg azzal, hogy egy tizenéves kislánnyal közösült, majd később felmerült, hogy szinte szektás körülmények között, rabszolgaként tarthat fogva fiatal nőket, akiket gyakorlatilag szextárgyakként használ. A botrányról Surviving R. Kelly (azaz: Túlélni R. Kelly-t) címmel készült hatrészes dokumentumfilm-sorozat, amelyet épp az év elején mutattak be.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok