Index Vakbarát Hírportál

Fia halála óta először koncertezett L. L. Junior

2019.09.30. 09:03

Kisfia egy hónappal ezelőtti elvesztése óta a hétvégén állt először színpadra L. L. Junior, írja a hétfői Blikk. A gyermekét gyászoló énekesnek mindjárt négy fellépése volt: Veszprémben, Hajdúszováton, Vecsésen és a szlovákiai Érsekújváron is színpadra állt.

A mai négy koncert, négy város, két ország, kipipálva. Visszaálltam dolgozni... Olyan furcsa szó ez, dolgozni, ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt, ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket... Köszönöm, Veszprém, köszönöm, Hajdúszovát, köszönöm, Vecsés és köszönöm, Érsekújvár

– írta közösségi oldalán az énekes.

"Szelektálva vállaljuk el a fellépéseket és hamarosan visszaállunk a munkába. Huszonvalahány koncertet mondtam le, de visszaállok, és Lacikát is hozom magammal. Erőt gyűjtünk, gyengék vagyunk most, de erősek leszünk mindnyájan" – nyilatkozta korábban.

L.L. Junior kisebbik fiát, a hároméves Dávidot Zuglóban gázolta halálra  egy autó augusztus 31-én kora este. A 76 éves sofőr, aki elé a gyermek kiszaladt, minden szabályt betartva, tisztán közlekedett, erősítette meg a rendőrség. A férfi később levélben fejezte ki együttérzését a családnak. Dávid temetésén több százan vettek részt a Fiumei úti sírkertben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok