Index Vakbarát Hírportál

Justin Bieber megdöntötte Elvis 59 éves rekordját

2020.02.24. 13:33

Justin Bieber 25 évesen a legfiatalabb szólóelőadó lett, aki hét első helyezett lemezzel rendelkezik, miután Changes című albuma is az amerikai Billboard slágerlista élére tört. Ezzel megdöntötte Elvis Presley 59 éves rekordját, aki ugyanezt 26 évesen érte el, amikor 1961-ben listavezető lett Blue Hawaii című lemeze.

Ha azonban a zenekarok tagjait is számításba vesszük, már más a helyzet, hívta fel a figyelmet az érdekességre a Billboard, ugyanis a Beatles mind a négy tagja fiatalabb volt Biebernél, amikor hetedik albumuk, a Rubber Soul 1966-ban listavezető lett. A zenekar legidősebb tagja, Ringo Starr 25 éves volt, a legfiatalabb tag, George Harrison pedig mindössze 22 éves, amikor hetedszer álltak a toplista élén lemezükkel.

Minden bizonnyal Bieber emiatt annyira nem búslakodik, hiszen a Changesből a múlt héten 231 ezer példányt adtak el, és a brit sikerlista élére is felkerült.

Bieber lemezén azt dolgozza fel, hogy milyen volt tinédzserként a sztársággal megbirkóznia, illetve hogy hogyan változott a személyisége felnőtt korára. A lemezen több dalt szentel feleségének, Hailey Baldwin modell-színésznőnek is, akivel tavaly kötött házasságot.

(via MTI/BBC)



Rovatok