Index Vakbarát Hírportál

Britney Spears a nagy szocialista forradalom élére állt

2020.03.25. 15:31

Britney Spears hosszabb ideje nem igazán hallatott magáról, de most egy csapásra újra bekerült a világsajtó legkomolyabb felületeire is. Igaz, senki nem a zenéjéről ír, hanem hogy hogyan vált a popsztárból egy erősen szocialista felhangú üzenet megosztásával Britney elvtársnő.

Ellátjuk egymást élelemmel, újraosztjuk a javakat, és sztrájkba lépünk. (...) A közösség ereje áthatol a falakon.

Ez a két mondat volt az Britney Spears legújabb Instagram-megosztásában, ami miatt a sajtóban és a közösségi médiában Britney elvtársnőként kezdtek hivatkozni a popsztárra, aki ráadásul három vörös rózsával együtt osztotta meg az üzenetet: a vörös rózsa a tizenkilencedik század óta a szocializmus jelképe (is).

Britney egy Mimi Zhu nevű influenszer üzenetét osztotta tovább. A szöveg arról szól, hogy a koronavírus miatti elszigeteltség idején minden eddiginél nagyobb szükségünk van a társas kapcsolatokra, így hívjuk fel mind szeretteinket, használjuk a netet a közösségünkön belüli együttműködésre, és hát, igen, sztrájkoljunk a javak újrafelosztásáért.

Megértjük majd saját fontosságunkat ott, ahol maradni kényszerülünk.

A Guardian idézi Mimi Zhut is, akihez persze szintén eljutott, hogy Britney 23,7 millió követője elé tárta a gondolatait: "Örülök, hogy megihlettem, mert ő is megihletett engem, amikor kamasz voltam – Britney elvtársnő egy ikon, és örülök, hogy kapcsolódunk egymáshoz ezen a hullámhosszon."

A lap ugyanakkor azt is megjegyzi, Britney vagyona felett nem az énekesnő rendelkezik, hanem az apja, mióta a sztár egy 2008-as összeomlás után egy pszichiátriai intézetbe került.

Britney Spears képviselője nem kommentálta az ügyet.

Néhány napja egyébként Britney is részt vett a #TeddMegAMagadét-kihívásban, és felkérte rajongóit, írjanak neki nyugodtan, ha tanácsra van szükségük a járvánnyal kapcsolatban.

Ne maradjon le semmiről!

Soha nem látott fejlesztések, vagy hatalomátvétel?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!



Rovatok