Index Vakbarát Hírportál

Tatabányai panellakásból tört a YouTube élére - videóinterjú Lucával

Kiderítettük, kicsoda Luca, akivel elsőként készített feat számot a Wellhello. Meglátogattuk otthonában az énekesnőt, aki elmesélte meseszerű történetét az insta videóktól a Youtube trendinges videoklipig. 

Tatabányai panellakásból tört a YouTube élére

Juhász Luca 1994-ben született tatabányai énekesnő. Rövid ideig hobbi szinten modellkedett, 2014 óta foglalkozik hivatásszerűen az énekléssel. Jelentkezett a magyarországi X-Faktor 7. évadába, ahol ByeAlex mentoráltjaként a Táborig jutott. Később Alex az instagramra feltöltött éneklős videói miatt megkereste.

Azt írta, hogy megnézte a videóimat és karakteres a hangom és szeretne velem dolgozni, tudna nekem dalt írni. Tehát lenne ilyen lehetőség, hogy dolgozhatnék vele. Sokkot kaptam gyakorlatilag.

Nem maradok című dalával 2019 őszén debütált, mint az apubemutatja produkció második felfedezettje. Ehhez a dalhoz ő írta az énekdallamot, ByeAlex pedig a szöveget.

Azóta volt egy ByeAlex-szel közös dala (Rózsák), valamint egy szóló száma is április elején (Lift), és a múlt héten megjelent a Wellhelloval közös Szomorú séta című dal a YouTube trending 3. helyezettje, aminek az a különlegessége, hogy az első feat Wellhello dal.

A videóriportban kérdeztük Fluor Tomit is Lucáról, illetve a Wellhello jövőbeli terveiről is faggattuk.

Klikk fent a videóra és ismerjétek meg Lucát, mielőtt még túl híres lesz. 



Rovatok