Index Vakbarát Hírportál

Irány TOKIIIOOOOO! – Punnany Massif-klippremier

2021.05.13. 09:15

Világrekordszintű raprész, pörgős ütemek, sokatmondó szöveg, igazi közösségi szurkolás – ez a TOKIIIOOOOO, a Punnany Massif legújabb, olimpiára hangoló dala. A kitartást, a nemek közötti egyenlőséget, az emberfeletti teljesítményt éltető számhoz látványos, sportolókat felvonultató klip is készült. Az exkluzív interjúban beszélgettünk a srácokkal a dalról, a klipről és az elmúlt évről, amelyben egy kis utcazenélés is helyet kapott.

Punnany Massif klippremier

A klipet Miki357 rendezte, és a zenekar mellett olyan élsportolók tűnnek fel benne, mint Kozma Dominik, Kovács Saci, Kazi Tamás, Szilágyi Liliána, Márton Anita, Szabó Gabi vagy Baji Balázs.

Gyermekkori álmunk vált azzal valóra, hogy egy ilyen rangos eseménynek lehetünk kicsit a nagykövetei. Az elmúlt év számunkra is olyan volt, mintha kihúzták volna a lábunk alól a szőnyeget, de most, akárcsak az élsportolók, mi is nagy levegőt veszünk, és újrakezdjük. Ennek fontos része ez a dal, ami reméljük, hogy időtálló lesz, és nemcsak ezen a nyáron, de bármikor, amikor előadjuk, vagy hallgatja a közönség, kicsit együtt szurkolunk majd a sportolóknak általa

– mondja Farkas Roland, Wolfie, a Punnany Massif frontembere.

Ha egy mondatban kellene megfogalmaznom, mi is a mondanivaló: ahhoz, hogy sikereket érj el, dolgoznod kell, függetlenül attól, milyen területen mozogsz.

A videóklip online nálunk látható először:

Hőt adok le, levegőt kérek 

Van ez az álmom, veletek élem

Két oldalával, ilyen az érem 

Ami ma vár rám, azt elérem

És hogy mennyire igaz a dal mondanivalója, hogy az élet minden területén a kitartás és elszántság a legfontosabb, azt egy most induló mozgalom is tükrözi. Az Olimpikon vagyok Instagram-oldal célja olyan ismert és hétköznapi emberek bemutatása, akik, függetlenül a „versenyszámtól”, képesek inspirálni másokat, példát mutatni a saját történetük által. A mozgalomhoz, így az élsportolók és ismert emberek köréhez, bárki csatlakozhat egy megosztással. 

Katt fent a videóra, és megtudjátok, hogyan változott a Punnany Massif mondanivalója az elmúlt évekhez képest!Rovatok