Index Vakbarát Hírportál

Corey Taylor segíteni akar, bárkit elvisz egy napra magával

2022.05.17. 16:22

A metálzene egyik legmeghatározóbb formája, a Slipknot és a Stone Sour frontembere, Corey Taylor nyereményjátékot hirdetett Twitter-oldalán, aminek a fődíja nem kevesebb mint két darab VIP-jegy az ősszel megrendezendő szólóestjére. A koncertre már most elfogytak a jegyek, helyszíne pedig a legendás London Palladium lesz.

A jegyek mellé szálloda is dukál teljes ellátással, és a lehetőség, hogy a szerencsés nyertes eltöltsön egy napot Corey Taylorral. A nagylelkűség mögött azonban egy kérés is meghúzódik. Corey frissen létrehozott alapítványa, a Taylor Foundation adományokat gyűjt tűzoltók, rendőrök és katonák részére, akik szolgálat közben olyan dolgokat tapasztaltak, amiken nem tudtak túllendülni, és PTSD, vagyis poszttraumás stressz alakult ki náluk. Nekik szeretne segíteni, és ehhez kéri mindenki segítségét.

Azok a rajongók, akik legalább 50 dollár értékben adományoznak, nemcsak a kalapba kerülnek be a sorsoláson, hanem garantáltan gazdagabbak lesznek egy személyre szóló, dedikált poszterrel is. Corey nagyon hálás minden segítségért, adományért, köszöni és várja az őszt, hogy találkozhasson újra a rajongóival Londonban.

Az október 17-i koncert a turné egyik legrangosabb eseménye lesz, de minden helyszínen előre felkért nonprofit szervezetekkel fognak együtt dolgozni, hogy a lehető legtöbb adományt gyűjtsék össze. A szervezeteket a munkájuk alapján válogatják össze, hogy valóban azokhoz jusson a pénz, akik a legtöbbet teszik az ügy érdekében, és akik a legjobban tudják hasznosítani az adományokat.

Corey-tól korábban sem állt távol a jótékonykodás és a közérdekű ügyek támogatása. A koronavírus alatt közel 150 ezer dollárt gyűjtött össze eladva gitárgyűjteményének több gyöngyszemét is, hogy segítse a vírus elleni küzdelmet. Azelőtt mentális betegségekkel foglalkozó szervezeteket támogatott, valamint a fiatalok bűnmegelőzési alapítványainak adományozott gitárokat, hogy igyekezzen perspektívát adni a gyerekek számára.

Sokszor beszélt nyíltan és kendőzetlenül fiatalkorának sötétebb foltjairól, depressziójáról, öngyilkossági kísérletéről és a drogtúladagolásokról. Azt is felvállalta, hogy gyermekkorában szexuális zaklatás áldozata volt, valamint elmesélte, miként próbált apjával egyenesbe jönni, akivel mindössze harmincéves korában találkozott először. Tudva, hogy milyen, amikor igazán mélyen van az ember, most is próbál segíteni azoknak, akiknek szükségük van rá. Ehhez kéri minden rajongója és az összes ember segítségét.



Rovatok