Index Vakbarát Hírportál

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megint szexuális zaklatással vádolják Nick Cartert

2022.12.09. 14:34

Nick Cartert újfent szexuális erőszakkal vádolják. Az eset állítólag még 2001-ben történt, amikor az akkor 21 éves zenész egy 17 éves lányt erőszakolt meg – adta hírül a The Rolling Stones.

A vádló Shannon Ruth szexuális zaklatás miatt nyújtott be keresetet, amelyben azt állítja, hogy Carter kiválasztotta őt az autogramot kérő rajongók sorából a washingtoni Tacoma Dome-ban, és meghívta a zenekar turnébuszába.

Ruth, aki autizmussal és agyi bénulással él, azt állítja, hogy Carter egy VIP-dzsúsznak keresztelt, különös ízű rózsaszín itallal itatta, majd orális szexre kényszerítette, aki állítás szerint eközben végig sírt.

A most 39 éves Ruth azt állítja, hogy Carter ezek után egy ágyhoz vezette, és amikor ellenállt, erőszakkal levette a nadrágját.

Az elmúlt 21 év tele volt fájdalommal, zűrzavarral, frusztrációval, szégyennel és önkárosítással, amelyek közvetlen következményei annak, hogy Nick Carter megerőszakolt

– nyilatkozta Ruth az ügyvédjével, Mark Boskovichcsal tartott sajtótájékoztatón, ahol a könnyeivel küzdő lány azt is felidézte, hogy az erőszak közben Carter retardált ribancnak nevezte őt.

Carter tagadja a vádakat.

Az eset nem példa nélküli, ugyanis Cartert korábban már más is vádolta szexuális erőszakkal. 2018-ban Melissa Schuman, a Dream lánybanda egykori tagja állította, hogy amikor ő 18, Carter pedig 22 éves volt, a férfi szexuális aktusra kényszerítette.

Ebben a cikkben a szexuális visszaélés bűncselekmény a téma.  Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Rovatok