Index Vakbarát Hírportál

Beköszön, gyaláz, nem érdekli

2008.08.15. 12:21
Az Index fesztiválblogja

A Sziget évről évre az antialkoholizmusom tesztelésének kiváló terepe, de azért ennyit az egész nem ér, majd hülye leszek kimászni a halálsorra, csak hogy magamnak bizonyítsam: már megint milyen rettenetesen nagyszerű csákány vagyok, aki képes végignézni háromezer miskolci punk dühöngését egyetlen félig üres sörösüveg körül, pusztán azért, hogy megveregesse saját vállazatát.
Baromságnak tűnik, mert az, ezúttal itthon maradok, és megpróbálom rekonstruálni a Sziget-érzést házilagos körülmények között.
Mi van a Szigeten?
Tömeg, lerészegedés, kúrható csajok, némi zene és közösségi érzés.
Sorra fogom venni valamennyit, hogy beszámoljak róla, mennyire is lehet kiküszöbölni az utazást az élményt, miközben a fílinget tökéletesen rekonstruáljuk, hogyan lehet otthon is hülyének lenni, anélkül, hogy a szájba lökött Iron Maiden dobálná magát a Nagyszínpadon.
Nekem, bakker, ne dobálja magát az Iron Maiden, van CD-lejátszóm, oszt akkor állítom meg, amikor akarom, nem beszélve a hangerőről, különben is már a nyolcvanas években is kellemetlen és tehetségtelen csapat volt, hangerőmániás proli csürhe, csak a vesztesek hallgatták.

Mai első demonstrációmban a tömeget próbálom meg megoldani az otthonomban.

A tömeg egyébként az a körülmény, ami miatt igazán utálni lehet a fesztivált: ismeretlen hülyék jönnek szembe folyamatosan, aztán akkor fordul minden rosszra, amikor jön egy ismerős, van a tökömnek szüksége ismerősökre, úgyis mindegyik tartozik nekem, vagy tartozom neki, vagy csak szimplán egy érdektelen, unalmas barom, akivel sohasem találkoznék, de itt természetesen közelít, örül és köszön.
Ne köszönj!

Koszos akkor is tudok lenni, ha itthon maradok, nem mosakszom, nem mosok fogat, és elfogadom a kínai étteremben a helyi specialitást, amitől olyat izzadok, hogy a tetves monitoromon megjelenik a kék halál, és a szerencsétlen Microsoft arra kér: küldjem el az adataimat, mert Nyugat-Amerikában megbénult a szerverforgalom, leálltak a teherhajók, és Paris Hilton könyörgőre fogta egy katolikus papnak.

Vertél már agyon kilenc öves tatut egyetlen gépszíjjal?
Akkor nekem te ne ugass.