Index Vakbarát Hírportál

Keressük meg Kocka pólóját!

2010.07.10. 14:31 Módosítva: 2010.07.13. 18:53
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
Pet Shop Boys, Klaxons, Chemical Brothers, David Guetta, Jamiroquai, Pendulum, Tricky
Tovább »
Napijegy
Július 7-ig: 13 500 Ft; A helyszínen július 8-tól: 15 000 Ft
Bérlet
Július 7-ig: 32 990 Ft; a helyszínen július 8-tól: 35 000 Ft
Sátorozás
Van, 1300 Ft/fő
 

Kocka úgy járt mint Sámson. Mondjuk nem a sérójától fosztották meg, arról már gondoskodott a genetika meg a mindenféle tudatmódosító szarság, vágod, igazi mcdonalds-frizkóval nyomja, ami annyi törődést igényel, amit a mutterja simán megold a teleshopos barkónyíróval. Kocka ereje a foltokban világoskék Drogba-mezében volt, amit most úgy tűnik, kajakra lenyúltak. Az arc még mindig kint ücsörög a Sound bejáratánál egy kartonra írt üzenettel, hogy Drogba mez. A sok félmeztelen jani befelé menet persze rákérdez, hogy Lampard nincs, öcsém, azt vennék, király a boltod, hajrá. Kocka meg sírna, de többnyire csak visszahajtja a tábla lefittyedt részét, amire azt írta, elveszett.

Az egész a Tricky végén kezdődött tegnap este. A feka arc konkrétan annyira be volt készülve, hogy a Miki meg a Mad Ricsi az utolsó számig nem tudta eldönteni, hogy most adja vagy nem adja. Pedig kurvára el kellett dönteniük, hogy megesemesezzék a többieknek, akik valami korábban kezdődő minimálos szaron szögeltek a mondásig, azt' a végén jól kitalálták, hogy Erzsi a buli. Mondjuk a kiállás tényleg úgy hangzott, hogy ee-ee-ee-r-zsi' pabamm, amit persze a Kockáék nem vágtak, de megindultak kideríteni, milyen bulát kukáztak a Ricsiék, mert a nevük alapján sokat utaztak, hogy itt lehessenek.

Mad Rich szerint a furcsán összeérő hangok meg az eltérő frekvenciák az okai, hogy ha találkozik az ember valakivel két helyszín között, egyrészt nem érti mit mond, másrészt nem is az, akinek elsőre hitte, de utólag ez már kurvára nem vigasztalja Kockát, aki frankón úgy emlékezett, hogy jött a Miki, de nem úgy távolról, mint amikor otthon a Gömböc-patak mellett világosban jön azzal a felismerhető, rugózó járásával, ami igazából bólogatás, mert az arc általában mindig egyetért magával, mikor gondolkodik, hanem egészen közelről, csak úgy zsuh, egyszer csak ott volt, és azt mondta, add ide a pólód!

Kocka meg gondolkodás nélkül lekapta a mezt, azt' a kezébe nyomta a Mikiszerű embernek, akit később a mobil kijelzőjével világítva keresett az egész csapat egészen addig, míg mindenki baszottul lemerült, pedig a csatárlánchoz tella kell vagy az egész el van baszva. Ezt már Benőke mondta utólag, aki az egész akció alatt vodkát szlopált valami bárpultról azzal a meggyőződéssel, hogy a hostess-kiscsajnak frankón bejön, különben miért susogta volna el dugjmeg-tekintettel a hajnali italpromóció részleteit, amit aztán valami két lapvállú darabás gyereknek is bő nyállal elismételt, pedig azokon látszott, hogy két rugó is úgy odabassza őket, mint a tapadókorongos békát, ami alól efogy a vákum az asztalfiókban. De legalább volt annyi nafta a tellájában, hogy megcsörgesse Náthást, hogy riassza gyorsba' a portát, senkit ne engedjenek ki Drogba mezben, hacsak nem tudja megmondani, milyen volt a Tricky. Náthás persze pont lefosta, hiszen ő maga a Balaton Sound. De ha láttok egy arcot Drogba mezben, fogjátok már le, ha nem tudja a jelszót, fászombászmek, azt vigyétek ki ahhoz a szerencsétlen Kockához. Elég Erzsi lenne, ha előkerülne a cucc, basszátok meg!