Index Vakbarát Hírportál

Mindjárt telt házas a Balaton Sound

2013.07.09. 15:51
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
Július 11-től - négy napon át - hetedszerre is Zamárdi szabadstrandja ad otthont a Balaton Sound fesztiválnak. Bár a fesztivál még egész újnak számít a Sziget Szervezőiroda repertoárjában, de kétségtelen, hogy méltó követője idősebb - Volt, Sziget, Félsziget - testvéreinek, sőt már élete első évében fergeteges sikert aratott, nem hagyva kétséget egyetlen igazi bulira éhes hazai vagy külföldi látogatónak, hogy nyáron erre a néhány napra Zamárdiban a helye! A nagy nevek közül fellép a fesztiválon Calvin Harris, Armin Van Buuren, a Prodigy, a Wu-Tang Clan, vagy például a Justice. Jön a világ egyik legkeresettebb DJ-producere, Avicii, itt lesz Afrojack, az ikonikus holland DJ, Fedde Le Grand és sokan mások. Európa legjobb közepes méretű fesztiválja iránt még az eddiginél is nagyobb az érdeklődés - állítják a szervezők. A Zamárdi szabadstrandján megrendezett esemény először nyitja meg kapuit a vízi közlekedés előtt, ennek köszönhetően mindenki átélheti az amerikai yachtokon rendezett partik hangulatát vadonatúj kiadásban, a Balatonon. A vízparton csaknem kézilabda-pálya nagyságú stég-komplexum várja napközben azokat, akik partihangulatban szeretnének napfürdőzni. A vitorlással érkezőket nonstop vízi személyszállítással és vízparti bejárattal támogatja a rendezvény, így a saját hajóval érkezők a nap bármely szakában bejuthatnak a rendezvény területére. Jegyárak: Balaton Sound Napijegy: 15 000 Ft VIP napijegy: 30 000 Ft Balaton Sound Bérlet - elfogyott!
Tovább »
 

A Balaton Sound szervezői kedd kora délután jelentették be, hogy miután a bérletek már korábban elfogytak, a szombati napra is minden jegy elkelt és a kempingben sem tudnak több vendéget fogadni.

Korábban írtuk, hogy a hazai fesztiválszerevezés történetében először fordult elő, hogy a kapunyitás előtt több mint egy hónappal minden bérlet elkelt az eseményre, keddtől pedig már csak csütörtökre, péntekre és vasárnapra kaphatók jegyek, korlátozott számban.

A szervezők felhívják a látogatók figyelmét arra, hogy utcai árusoktól, jegyüzérektől ne vásároljanak belépőjegyet, ezek eredete ugyanis nehezen ellenőrizhető, hamis, vagy már beváltott jeggyel pedig senkit nem engednek be a fesztiválra.

Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának kapui szerdán nyílnak meg, ezen a napon a kempingbe költözhetnek be a vendégek és egy színpadon zajlanak programok, a fesztivál csütörtökön indul.