Index Vakbarát Hírportál

Fotózzon mindenki nekünk a Balaton Soundon!

2013.07.12. 17:34
Az Index fesztiválblogja

Túlsminkelt, négyzetalakú képeken még a bedzsinázva feltápászkodó nap is szebb hajnalban, arról nem is beszélve, hogy néhány jól megválasztott szűrővel el lehet tüntetni a szintetikus karikákat is a szem könyékéről, az erősebb effektek pedig még a narancsbőrt is semlegesítik.

Éppen ezért a Balaton Sound alatt újból várjuk az Instagram-képeket, amin partiszemüvegben push-up mosollyal pózol az egész fesztivál. A képeket nem kell sehova sem küldözgetni, elég az Instagramon feltöltés közben betagelni, hogy azt mondja #indexsound. A tageléssel minden feltöltő elfogadja, hogy a képeit felhasználhatjuk és megoszthatjuk másokkal is az Indexen, a Facebookon, vagy akár az Instagramon. (Esetleg a Google+-on)

A legjobbak közül már a fesztivál alatt is szemlézünkaz Index Facebok-oldalán, vagyis aki időnként bele akar futni pár kifakult vagy éppen pasztellszínbe hajló bikinis csajba, az nézzen fel időnként!

Az #indexsound taggel ellátott képek közül a legjobbakat kiválogatjuk és a fesztivál végén az Indexre is kikerülnek, a legjobb fotó készítője pedig kap egy jegyet a Szigetre. Állítólag ott is lehet látni néha bikinis csajokat.