Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megkezdődött a Párok hete a ValóVilág 11.-ben, ahol a fiú játékosok "lánykéréssel" választották ki, mely női társukkal szeretnék tölteni a következő napokat. Dani Melinát, Sajti Bibit, Márió Lisszát kérte fel, végül Ákos Piros ujjára húzott gyűrűt, Rico pedig Anitáéra.

  Bár a villalakük közül eddig Barnának volt a legtöbb hölggyel dolga (meghódította már Renit, Pirost, és Anitával is közelebbi viszonyba került), mindenki legnagyobb meglepetésére nem közülük választott: Krisztit szemelte ki magának, aki örömmel fogadta az ékszert. Reni pár nélkül maradt, de kárpótlásként kapott egy kupakot az ujjára.

  Az este folyamán aztán a párok romantikus vacsorát tölthettek együtt, amely alatt Barna és Kriszti mélyebb ismerkedésbe, őszinte beszélgetésbe kezdett. Később a VV11 aktuális hódítója a színpadi csók technikájáról faggatta Krisztit, amit aztán rögtön ki is próbálták.

 • Egy norvég múzeum látogatóit egy olyan idő hölgy fogadja, aki több mint hétszáz esztendős, a kutatók ugyanis egy 1200-as évek végén született nő elképesztően realisztikus, életnagyságú modelljét készítették el. A középkori hölgyet, akit Tora néven emlegetnek, a Norvégiában feltárt csontvázmaradványok alapján készítették. Úgy vélik, a nő több mint hatvanöt évig élt, ez pedig ritkaságnak számított abban a korban, amikor nem sokan élték meg a negyven évet. Ellen Grav, a Norvég Tudományos és Technológiai Egyetem régésze elmondta: „Tora megvalósítása egy nemzetközi kutatási projekt része volt, amely a középkori egészségről szólt, és amelyet a mi múzeumunkból irányítottak.”

  A megtévesztésig valósághű modellt alább tekintheti meg:

 • Tom Hanks talán legnagyobb hasonmását, Colin Hankset, a filmcsillag elsőszülött fiát Los Angelesben látták az utcán. A szintén színészettel foglalkozó, negyvenöt éves férfi sötét kabátot, kockás inget, farmert és klasszikus bőrcsizmát viselt. A színész fiáról készült képeket itt tekintheti meg:

 • Keanu Reeves ezúttal is mindent beleadott.

  A kanadai akciósztár a múltban már számos lenyűgöző látványvilágú filmet készített, de úgy tűnik a közelgő John Wick negyedik felvonása keményen megdolgoztatta Reevest. A Mátrix-filmek színésze a brazíliai Comic Con Experience 2022 rendezvényen egy panelbeszélgetés után röviden azt nyilatkozta, hogy a sokak által várt folytatás a legnehezebb film volt, amit valaha is mozivászonra vitt.

  „Akció szempontjából ez a legnehezebb alkotás, amit valaha csináltam. De pont ettől lesz jó” – mondta az ötvennyolc éves színész, aki azt is elárulta, hogy az egyik legnagyobb kihívást jelentő megpróbáltatása egy harcjelenet volt „egy forgalomban, amely a párizsi Diadalív körül játszódott”. A filmes franchise-ban pedig a bérgyilkosok a nagy egészt tekintve valóban olyanok, mintha csak homokszemek lennének a tengerparton. Reeves karaktere tehát ismét egy kisebb armadával fog szembenézni, ahogy azt már az első filmelőzetesben is láthattuk. Amennyiben lemaradt volna róla, itt megtekintheti:

  (via Ladbible)

Rovatok